Gyakorlóvezetés, KRESZ ismeretek felfrissítése

 

Ha van már jogosítványod, de szeretnél néhány órát oktatóval vezetni, vagy az elméleti (KRESZ) tudásodat szeretnéd felfrissíteni, akkor természetesen ezekre is van lehetőséged.

Alább megtalálsz minden ezzel kapcsolatos lényeges információt.

 

Gyakorló vezetés

Kifejezetten ajánljuk neked is a gyakorló vezetési szolgáltatásunkat, ha:

  • sofőrként nem érzed magad eléggé magabiztosnak, vagy általában idegességet érzel a vezetéssel, közlekedéssel kapcsolatban
  • még évekkel ezelőtt szerezted meg a jogsidat, de azóta ritkán, vagy egyáltalán nem ültél a volán mögé
  • bizonyos, konkrét helyzetekben vagy manővereknél ütközöl nehézségekbe, és ezeket szeretnéd oktatóval átgyakorolni.

Ha a fentiekben magadra ismersz, keress minket a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken, és örömmel segítünk neked megszerezni azt a tudást és magabiztosságot, amit szeretnél, valamint mindent megteszünk azért, hogy a korábbi rossz tapasztalatokat együtt felülírjuk, és neked is szuper élmény legyen a vezetés!

Oktatóválasztás kapcsán kattints át a ‘Kik vagyunk‘ menüpontra, ahol minden oktatónktól találsz egy rövid bemutatkozást.

Áraink: 12.000 Ft / óra

 

KRESZ gyakorlás (online)

Ismételd át online tananyagunkból (tehát a saját időbeosztásod szerint, ill. akár otthonról) a KRESZ bármely részeit, ezen felül részt vehetsz a Gyulai László iskolavezetőnk által kéthetente tartott, ingyenes online KRESZ konzultációkon is, ahol bármilyen, a KRESZ-szel kapcsolatos kérdéseidet felteheted és meg tudod az iskolavezetőnkkel beszélni, így biztosan naprakész maradsz a KRESZ tudásodban!

Áraink: 10.000 Ft / 12 óra, amely tananyag 180 napon át elérhető számodra.

Ha a fentiek után maradtak még kérdéseid, keress minket bármikor emailben (info@kontrollautosiskola.hu), vagy telefonon (+3670 616 4666), és máris segítünk neked elkezdeni a gyakorlást!